Optimus brandbeveiliging
Brandweer
 

Brandblussers en brandbeveiliging producten.

Onze specialiteit is verkoop, controle en het onderhoud van diverse brandbestrijdingsapparatuur zoals draagbare brandblussers, brandslanghaspels, brandmeldinginstallaties, branddekens, noodverlichting etc. Optimus Brandbeveiliging levert Total brandblus-apparaten, met 20 jaar fabrieksgarantie.

Lees meer over de productie van onze brandblussers.

Brandpreventie en Onderhoud.

Optimus Brandbeveiliging helpt u bij het nemen van brandpreventieve maatregelen zoals het installeren van brandblusapparaten

Ook verzorgen wij periodieke controles en onderhoud volgens de nen 2559, nen 2659 en nen-en 671-3 normen.

In onze volledig ingerichte serviceauto komen wij bij u controlewerkzaamheden ter plekke uitvoeren. Mocht bij de controle blijken dat bepaalde zaken t.a.v. brandbeveiliging, brandpreventie of noodverlichting niet meer voldoen aan de huidige eisen, dan kunt U van ons daarover deskundig en geheel vrijblijvend advies verwachten met betrekking tot het soort en de plaatsing van blusapparatuur. Ook voor noodverlichting, BHV-verbanddozen, vluchtschema’s en pictogrammen kunt u bij ons terecht.

Brandbeveiliging – Verzekering.

Haspelslangen en haspelkasten

De Pro-line brandslanghaspel(kasten) van Optimus brandbeveiliging

Er zijn steeds meer verzekeraars en overheidsinstellingen (wet milieu- en ARBO) die u als bedrijf zijnde  verplichten maatregelen te treffen op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging. Door een samenwerking aan te gaan met Optimus Brandbeveiliging bent u niet alleen beter beschermd tegen eventuele brandschade, maar bovendien bent u bij brandschade ook nog eens beter beschermd tegen eventuele juridische of financiële problemen achteraf.

Naast de controle, het onderhoud en verkoop van poederblussers, schuimblussers, CO2 blussers, slanghaspels etc. kunnen wij u ook een enorm assortiment: Bedrijfshulpverlening materialen, noodverlichting, Rookmelders, Koolmonoxidemelders, BHV-verbanddozen, Optimus zelfdetecterend blussysteem,Droge stijgleidingen , Blusdekens, Brandweermaterialen en Pictogrammen, Elektrisch gereedschap controleren NEN 3140 aanbieden.

Poederblussers

Poederblusser van Optimus brandbeveiliging

Heeft u brandblussers nodig voor specifiek gebruik of twijfelt u over het type dat u nodig heeft, vraag dan vrijblijvend informatie aan bij Optimus brandbeveiliging.

 

Klik hier voor de gratis en vrijblijvende brandbeveiligingscheck van optimus brandbeveiliging

Brandkraan

 

 

 

 

NCP Erkend - Reob onderhoudsbedrijf

IPcN - Inspectie Pre-calimiteitenzorg Nederland