Optimus brandbeveiliging
Brandweer
 

Brandmeldinstallatie van Optimus brandbeveiliging.

BMI - Brandmeldinstallatie

Hoewel de kans op brand aanzienlijk kleiner is dan de kans op inbraak, zijn de gevolgen van brand meestal veel ernstiger. Het is daarom zeker zinvol om aan het voorkomen en snel detecteren van brand in uw woonhuis of bedrijfspand extra aandacht te besteden.

Bij een beginnende brand is het van cruciaal belang dat deze in een zo vroeg mogelijk stadium wordt gesignaleerd. Hoe sneller kan worden begonnen met brandbestrijding, des te kleiner zal de gevolgschade zijn.

Een beveiligingssysteem kan bestaan uit een separate brandbeveiligingsinstallatie, maar ook een inbraakbeveiligingsinstallatie kan uitgebreid worden met diverse branddetectie middelen.

Optimus brandbeveiliging werkt samen met bedrijven welke ruime ervaring hebben met het adviseren, aanleggen, inbedrijf stellen en onderhouden van elektronische brand-beveiligingsystemen en stelt deze expertise ten alle tijden ter beschikking.

OPTIMUS BRANBEVEILIGING levert o.a.:

De nieuwe generatie conventionele NFS2-8 brandmeldcentrales werd ontwikkeld met het oog op efficiëntie voor zowel installateurs als eindgebruikers.

Deze 2 tot 8 zone centrales bieden een waaier van technisch geavanceerde mogelijkheden en functies terwijl de installatie, programmatie en bediening zeer eenvoudig blijven.

Een reeks van conventionele detectoren, drukknoppen, sirenes en flitslichten vullen de NFS2-8 brandmeldcentrales perfect aan om een complete brandmeldinstallatie te vormen die uitblinkt door eenvoud en efficiëntie en tevens voldoet aan de in voegen zijnde normen.

De veelzijdige opties bieden de nodige flexibiliteit om gedurende de ganse levensduur van een brandmeldinstallatie te kunnen beantwoorden aan nieuwe vereisten.

Dankzij de “shop interface” is de NFS2-8 brandmeldcentrale ook inzetbaar als sub-systeem dat deel uitmaakt van een groter brandmeldsysteem.

Waarom Optimus?
Optimus Brandbeveiliging is een uitstekende partner die u kan helpen bij het veiliger maken van uw bedrijf of woning. Wij werken volgens de strengste normen waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en zekerheid. Blader onze website door en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst.

Klik hier voor de gratis en vrijblijvende brandbeveiligingscheck van optimus brandbeveiliging

 

 

Brandkraan

 

 

 

 

NCP Erkend - Reob onderhoudsbedrijf

IPcN - Inspectie Pre-calimiteitenzorg Nederland