Optimus brandbeveiliging
Brandweer
 

Productie van de Total-Optimus brandblussers

Onze fabrikant in Duitsland fabriceert al sinds 1905 brandblusmiddelen. Volwassen geworden met alle veranderingen welke op het gebied van mobiele brandblusmiddelen hebben plaatsgevonden biedt de fabrikant heden ten dage een hoogstaand en betrouwbaar product. Met de kennis van meer dan 100 jaar werken de ontwikkelingsingeneurs aan de perfectie van de brandblussers, onderdelen en blusmiddelen.

De brandblussers worden kritisch beoordeeld en getest en voldoen aan alle gestelde eisen die aan dit product worden gesteld.

TÜV-CERT DIN ISO 9001

Zo worden alle brandblussers gefabriceert volgens de Europanorm DIN EN 3.

Daarnaast is men sinds 1994 DEN EN ISO 9001 gecertificeerd.

Gütegemeinschaft Instandhaltung Feuerlöschgeräte

Het gehele assortiment bestaat uit meer dan 50 vesrchillende typen en omvat daarmee het hele spectrum van de mobiele brandblusmiddelen.

Met de verhuizing naar de nieuwe productiehal met de nieuwste productiemachines is men helemaal bij met de nieuwste stand van techniek.

De Total-Optimus brandblusmiddelen worden in Nederland voorzien van een Rijkstypekeurmerk en nederlandstalig bedieningsetiket om zo te voldoen aan de NEN 2559.

Productie van de Optimus Brandbeveiliging brandblusser

bvfa
Spuiten van de Optimus Brandbeveiliging brandblussers
bvbf

Afvullen van de Optimus Brandbeveiliging brandblussers

Mitglied im TÜV-Verband e.V.

bvbk

Heeft u brandblussers nodig voor specifiek gebruik of twijfelt u over het type dat u nodig heeft, vraag dan vrijblijvend informatie aan bij Optimus brandbeveiliging.

Klik hier voor de gratis en vrijblijvende brandbeveiligingscheck van optimus brandbeveiliging

Brandkraan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NCP Erkend - Reob onderhoudsbedrijf

IPcN - Inspectie Pre-calimiteitenzorg Nederland