Optimus brandbeveiliging
Brandweer: "Wij gaan voor u door het vuur!"
 

Vetblusser

Een vetblusser is eenvoudig in het gebruik voor het blussen van olie branden en frituurvet. Deze blusser is een innovatie op het gebied van brandblussers. In professionele keukens, kantines en horeca gelegenheden waar gebakken, gekookt en gefrituurd wordt bestaat er meer risico op het ontstaan van brand. Zodra de temperatuur oploopt tot boven 320C vindt zelfontbranding plaats in de vetpan.

Een vetblusser is daarbij het geschikte blusmiddel. Door de koelende werking en de verbinding die het blusmiddel aan gaan met het vet of olie kan er effectief geblust worden. Deze brandblussers zijn ook uitermate geschikt voor klasse A branden. Vanwege de speciale samenstelling van het blusschuim "Wet chemical" is deze blusser uitgevoerd in RVS uitvoering.

De vetblusser is uitgevoerd met een lans opdat er op veilige afstand geblust kan worden. Wees voorzichtig met het gebruik bij elektriciteit.

Vindt schuimblussers in onze brandbeveiliging webshop

Bekijk product in webshop!

Vetblusser van Optimus brandbeveiliging

6 ltr. vetblusser

Waarom Optimus?
Optimus Brandbeveiliging is een uitstekende partner die u kan helpen bij het veiliger maken van uw bedrijf of woning. Wij werken volgens de strengste normen waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en zekerheid. Blader onze website door en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst.

Klik hier voor de gratis en vrijblijvende brandbeveiligingscheck van optimus brandbeveiliging

Brandkraan

 

Optimus brandbeveiliging is een NCP Erkend - Reob onderhoudsbedrijf

IPcN - Inspectie Pre-calamiteitenzorg Nederland